novosti

ПЛАТИН на саемот за мебел 2012

Платин ке биде изложен на Скопскиот саем за мебел кој ќе се одржи од 27 Март до 1 Април. Повелете посетете не во втората хала.

Акција Smart Box (Tandem Box)

Отпочна акција за распродажба на Smart Box (Tandem Box) - Самет по неверојатни цени. Дојдете за да се уверите . Ве очекуваме.

Нова продавница

На 01 Март 2014 се отвори нашата втора продавница за оков за мебел. Веќе на подостапно место за сите посетители. Новата адреса е ул. Романија бр. 24, веднаш спроти ресторан Дојрана - Керамидница.. Тука Ќе најдете се Што ви е потребно за вашиот дом. Располагаме со огромен број на разновидни рачки, ногарки и тркалца како и секаков друг оков за мебел. Повелете посетете не на новата локација.  Контакт телефон: 3121270

platin-slika

Отворање на изложбен салон

На 20.10.2011 година се отвара нашиот нов салон за сите видови оков за мебел и додатоци со локација “Александар Урдаревски” бб. Повелете да се запознаете со сите производи со кои располагаме.

Нов каталог

На 26.09.2011 година излезе новиот каталог на Platin. Ова издание од 230 страни и 20 поделби го претставува нашиот богат асортиман на оков за мебел и додатоци. Во него ќе откриете повеќе од 500 нови производи вклучувајќи и шеми за монтирање. Ако сакате да го добиете нашиот каталог, ве молиме обратете се во нашите канцеларии.

You are here