ADYA METAL

Нашата фирма Адја Метал е главен застапник за стиродур XPSBRIOTHERM, произведен во Романија. Овој производ се добива по најнова технологија на додавање на графит кој претставува многу голем изолатор во агресивни средини. Густината му е 35 кг/м3. Инаку е противпожарен класа Е1, а го имаме во сите дебелини од  2-5 см. Складот ни се наоѓа во близина на гробиштата Бутел, веднаш до заобиколницата.

izolaciski

ADYA METAL DOO SKOPJE

Тел./Факс. +389 22 650 322
Мобилен:   +389 70 792 007

ул. Александар Урдаревски бб.
1000 Скопје, Македонија 

E-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

You are here