Добродојдовте

Добредојдовте во Platin.com.mk. Со нас имате можност да најдете најголем асортиман на оков за мебел и додатоци по каталог, а исто така и во нашиот изложбен салон. Ако по случајност го немаме во моментот производот што го барате има можност да се нарача по Ваша желба. За максимално да ја задржиме вашата доверба, располагаме со добро организирана дистрибутерска мрежа.

Отворање на изложбен салон

На 20.10.2011 година се отвара нашиот нов салон за сите видови оков за мебел и додатоци со локација “Александар Урдаревски” бб. Повелете да се запознаете со сите производи со кои располагаме.

You are here