Добродојдовте

Добредојдовте во Platin.com.mk. Со нас имате можност да најдете најголем асортиман на оков за мебел и додатоци по каталог, а исто така и во нашиот изложбен салон. Ако по случајност го немаме во моментот производот што го барате има можност да се нарача по Ваша желба. За максимално да ја задржиме вашата доверба, располагаме со добро организирана дистрибутерска мрежа.

Нов каталог

На 26.09.2011 година излезе новиот каталог на Platin. Ова издание од 230 страни и 20 поделби го претставува нашиот богат асортиман на оков за мебел и додатоци. Во него ќе откриете повеќе од 500 нови производи вклучувајќи и шеми за монтирање. Ако сакате да го добиете нашиот каталог, ве молиме обратете се во нашите канцеларии.

Страница 2 од 2

You are here